Just nu går snökanonerna för full blås på Lugnets skidstadion och vi laddar för en spännande vintersäsong med skidkurser och Vasaloppsläger. Utöver detta kör vi också igång vinterns träningsgrupp ”Tynell Activitys Träningsgrupp 2016” med start den 4 januari.

Det gäller att passa på för vi har mer än halva gruppen bokad och den 28 december har vi sista anmälningsdagen till vinterns träningsgrupp. Vill du vara med gäller det att passa på! Läs mer genom att klicka här. 
Såklart passar dessa träningstillfällen oavsett din skidvana då vi delar in i grupper när behovet finns.

Några av våra ledare som kommer träna med er under vinter är Moa Larsson, Daniel Olsson och Martin Backéus.

På tisdag den 15 december avslutar vi och höstens träningsgrupp innan vi tar lite uppehåll och julledigt, laddar med julmat och firar in det nya året. Höstens träningsgrupp har varit riktigt lyckad med bra respons från deltagare och ledare som inspirerats till att förmedla sin kunskap och erfarenhet.

Kom ihåg att följa oss på vår facebooksida, tynellactivity

Vi hoppas ni får en bra kommande vecka, kanske skidorna kommer fram…. och som sagt, nu är det bara att nöta teknikträning.

Mvh Tynell Activity