Äntligen är vi igång med Tynell Activitys Träningsgrupp vintern 2016. Nio veckors längdskidträning väntar för vår grupp på 30 deltagare.

Vi ser nu fram emot några riktigt spännande, motiverande, givande och så klart utvecklande träningstillfällen. Syftet är att ge tips och tankar kring skidteknik samt visa hur man kan utforma träningspass och dess innehåll. Vi är en spännande grupp som tillsammans skapar en bra stämning och atomsfär… alltid lika härligt!

Med alltifrån teknikpass, skidstyrka och intervallpass kommer vi oavsett skidnivå och grundförutsättningar anpassa efter varje individs nivå. Detta kan vi ge på ett professionellt sätt med Tynell Activitys egna instruktörer som både är och varit elitskidåkare, samt jobbat åt Tynell Activity under fler år.

På dagens Kick-Off kunde Rikard Tynell, Moa Larsson och Tommy Gabrielsson förmedla grunderna och viktiga förutsättningar för klassisk skidåkning.

Lär mer om vinterns träningsgrupp här.

Nu köra vi…. och vi ses igen om en vecka!

//Mvh Tynell Activity