Hejsan!

Såhär mitt i sommaren hoppas vi att ni har det riktigt härligt, några finna träningspass,badat och får sköna semestertider. Vi är mitt uppe i sommarens träningsgrupp och igår avverkade vi några fina stavgångsintervaller tillsammans i Källviksbacken i Falun.

Nu väntar ett nytt rullskidpass nästa onsdag och några kommande veckors bra träningspass med styrka, myrlöpning och intervallträning. Allt för att bygga upp en fin grund för en kommande höst. Men också för att ge er inspiration till egen träning under veckorna.

Vi har i dagarna öppnat upp anmälan för höstens träningsgrupp där ni också kan läsa vårt program för de kommande passen. Vi kommer köra 10 veckors träning med start en 12 oktober där vi sedan avslutar innan julen den 14 december, så förhoppningsvis hinner vi också få några bra pass på snön.

Klicka er in på denna länk så kommer ni direkt till information om höstens träningsgrupp, klicka här

Vi på Tynell Activity önskar er en fortsatt trevlig sommar. Vill också påminna om att det är dags att boka era konditionstester inför hösten för att få flexibilitet i val av testtider. Klicka på denna länk för att komma till mer information om tester och träning.

Mvh Tynell Activity