Hejsan vänner och träningssugna!

Vi har nu planerat in det mesta av höstens större aktiviteter från slutet av augusti till slutet på oktober. Här kan du välja mellan aktiviteter med olika fokus och inriktningar.

Vi inleder och kickar igång hösten med vårt fantastiska träningsläger Fight for Vasan som genomförs för fjärde året i rad. Sedan går vi vidare och kommer köra Tjejweekend i Falun där vi har fokus på avkoppling och mat och såklart ett urval av inspirerande och nyttig träning. När vi sedan närmar oss slutet av oktober så ska vi ta på oss längdskidorna och resa till Torsby Skidtunnel. Här arrangerar vi skidlägret ”Vasaloppsläger i toppklass” med fokus på teknikträning och skidvana inför en kommande vintersäsong.

Hösten 2017

Fight for Vasan 31 aug – 3 sep i FalunIMG_5934
Tillsammans med Vasaloppscoachen och elitskidåkaren Rikard Tynell kommer vi erbjuda en tuff träningshelg med personlig coaching. Syftet är att skapa bättre förutsättningar inför kommande vintersäsong eller Vasaloppsveckan 2018. Var med och träna där vi ger ”järnet”! Supporten under helgen har till syfte att ge er bästa möjliga förutsättning inom teknik, kunskap, träning samt såklart vila och återhämtning.

Läs mer om Fight for Vasan här

Tjejweekend i Falun 6-8 oktoberdsc_0431.jpg
I höstens färger har vi fokus på träning och fysiskt aktivitet och tillsammans skapar vi en mysig helg för avkoppling och påfyllnad av energi. Vi vill erbjuda dig rörelse och motion för varierad nivå. Vi kommer jobba med hela kroppen och aktiviteter för både kondition, styrka och rörlighet. Kom tillsammans med tjejgänget och umgås under en mysig helg med god mat, underhållning, relax, träning, yoga och mycket mer. MISSA INTE DETTA!

Läs mer om Tjejweekend här

Vasaloppsläger i toppklas 19-22 oktober (Torsby)Foto 2014-09-05 10 16 02
Träna med Rikard och Daniel Tynell den 19-22 oktober 2017
För tredje året kör vi detta fantastiska läger där vi strävar efter att skapa värdefull kunskap samt tips att ta med sig.
Nytt för i år är att vi kommer köra ännu mer fokus på teknikanalys med filmning av de tekniska detaljerna. Detta för att också kunna ge er mer feedback och personlig coaching för att ta med er i utvecklingen. Vi kommer hjälpa dig igenom helgen på bästa tänkbara sätt där vi ska ha roligt och leverera kvalité och exklusivitet under tre skiddagar. Begränsat med plats, så först till kvar!

Läs mer om Vasaloppsläger i toppklass här

Först på snöFoto 2016-10-29 11 00 59
Som förra året kommer vi tillsammans med Vasaloppscenter Lugnet även i år att arrangera ”Först på snö”. Detta är en skiddag där vi erbjuder skidåkning med fokus på teknikträning. Detta sker på den sparade snön som kommer läggas ut i slutet på oktober, månadsskiftet november. Vi kommer besluta om ett definitivt datum i slutet av sommaren, inledningen av hösten. Detta för att vädret kommer styra när detta sker,men senast helgen 3-5 november.

Här kan du skicka in din anmälan eller enbart en intresseanmälan så kommer du få mer information kring det.
Detta skickar du till info@tynellactivity.se

Tills vi är klar med fullständigt program kan du läsa här om förra årets upplägg, klicka här.

Konditionstester och förberedande träning?5527_1159841314027007_4822125751914976314_n
Som en del i din träning och motion kanske det kan vara intressant att optimera träningspassen du genomför. Eller varför inte lära dig styra din träning ännu mer?

Är du personen som tränar 2-5 pass i veckan, håller en ”mellan-mjölksfart”, upplever att du inte blir bättre och får en väldigt ensidig träning?

Ett konditionstest behöver du inte vara vältränad för att genomföra och det ger dig verktygen för att utvecklas och styra din träning oavsett nivå. Kom till oss där du står idag så tar vi dig sedan vidare.

Läs mer om våra konditionstester och träning här
Kontakt oss gärna om du skulle vilja bolla dina tankar och idéer kring detta.

 

Önskar er hjärtligt välkomna till oss för inspiration, nyttig kunskap, bra träning och avkoppling.
Mvh Tynell Activity