Hejsan kära vänner!

Vilken helg det blev i Falun den 6-8 oktober. Vi körde vår första Tjejweekend där fokus var på bra träning, variation, avkoppling och god mat. Tillsammans känns det verkligen som vi lyckades med detta fullt ut.

img_0145.jpgVi inledde helgen med en löptur och styrketräning ute på skidstadion på Lugnet i riktigt fint höstväder. Tjejgänget fick en riktigt fin kickstart med utmanande övningar och lite träningsverk på det. Kvällen fortsatte sedan med välkomstmiddag, frågesport och information innan halva gänget sedan tog på sig danskläderna och besökte Falu Bowling & Krog där Måns Zelmerlöw höll lådan under kvällen.

Denna helg var också ett samarbete med stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation (ZB Foundation) där vi skänkte och samlande in pengar. I dag har stiftelsen tack vare bidragsgivare runt om i världen vuxit till att finansiera fyra skolor och en femte är på gång. Tillsammans bekostar vi lärare, skolmat, skoluniformer och bygger brunnar för att förse eleverna med rent vatten. Långt gångna planer finns dessutom på att kunna starta upp ett internat för hemlösa flickor inom en snar framtid.

Totalt samlade vi in 18200 kr till Zelmerlöw & Björkman Foundation. Detta känns naturligtvis riktigt roligt att kunna bidra till något bra för framtiden. 300 kronor motsvarar frukost, lunch och mellanmål för 200 elever under en hel skoldag.

Lördagen startade vi sedan igång med kortare löpskolning, intervaller samt rullskidteknik. Förmiddagens avslutades med yoga innan lunch och vila. Även vår partner Eureka var på plats och erbjöd massage för deltagarna. Något som blev mer och mer uppskattat efter helgens gång.

På eftermiddagen var det sedan dags för ett nytt styrkepass i form av cirkelstyrka samt yoga innan de flesta hoppade i badkläderna för crawlkurs och relax. Lördagkvällen bjöd sedan på tvårätters buffé och dessert. Vi hade även presentation av vinnarna i auktionstävlingen som var en del i insamlingen till ZB Foundation.

Sista dagen och sista krafterna skulle plockas ut. Förmiddagen erbjöd valmöjligheterna, rullskidor eller stavgångsintervaller. Vi avslutade på topp och kan summera en träningshelg med riktigt god stämning.

Vi vill också passa på att tacka alla partners som bidragit med fantastiska priser till deltagarna.

Tack
FlipBelt
MIIEGO Sweden
Sign Supply Sport
Zelmerlöw & Björkman Foundation
Marwe rullskidor
Suunto
Scandic Lugnet Falun
Vasaloppet

Som avslutning även ett riktigt stort tack till våra fantastiska ledare och instruktörer som gjort helgen möjlig. Mikael, Malin, Moa, Frida, Ella och Rikard.

Nu tar vi sikte framåt och njuter av kommande vinter!

Mvh Tynell Activity