Träning & Coaching

Här kan du få hjälp med personlig träning & coaching oavsett din nivå och bakgrund. Vi hjälper dig som är helt nybörjare och vill komma igång med din träning, till den som vill utveckla sin träning och skapa sig en roligare resa mot sina mål. Vi hjälper alltså dig utifrån dina egna förutsättningar och vad du känner är en lagom nivå för just dig.

Vi erbjuder både månadscoaching och enklare träningsupplägg i form av veckoprogram.

MÅNADSCOACHING MED RIKARD TYNELL
OFFICIELL VASALOPPSCOACH

Månadscoaching är ett koncept som bygger på att du har en tätare kontakt med din tränare/coach, här är Rikard Tynell din tränare! Planeringen och upplägget byggs alltid upp utifrån dina förutsättningar och mål. Innan vi startar gör vi ett tröskeltest (kan välja till maxtest om så önskas)för att skapa ett träningsverktyg som ligger till grund i planeringen. Vi kommer även att gå igenom upplägg och fakta kring dig som har betydelse för din träning.

Vi jobbar mycket med Suunto och Firstbeat som verktyg i våra träningsanalyser. Vi rekommenderar Suunto pulsklockor för ett väldigt smidigt sätt att återkoppla och göra utvärderingar av träningen. Vi kan hjälpa dig med beställning av Suuntoprodukter i samband med vår coachning.

I detta grundutbud ingår: 

  • Första träff och grundfrågor i ett frågeformulär.
  • Planering av en grovplan mot just ditt mål.
  • Detaljerad träningsplanering för varje träningsperiod.
  • Kontinuerlig avstämning och utvärdering varje månad. Detta för att på ett bra sätt kunna styra och underhålla träningen åt rätt håll.
  • Möjlighet till mailkontakt varje månad.
  • Olika former av rekommenderad styrketräning som specificeras för din träning

Ingår inte i priset:

  • Konditionstester
  • Tillägg av tätare avstämningar och träffar (500-1000 kr)

Pris just nu: 1500 kr/månad med grundutbudet
(min 6 månader)

Bollplank: 850 kr/tim
Här bokar vi in en tid och träffas. Vi går igenom din funderingar och frågor som du har kring området uthållighetsidrott. Det kan handla om att få tips och feedback på din träning eller önskemål om hur du kan tänka för din planering av träning. Kanske har du ett mål med en specifik tävling och upplägg under tävlingen? Detta är bara några områden som vi kan beröra.

VECKOPROGRAM
Veckoprogram är en enklare variant av träningsupplägg där du själv styr din träning. Här görs ett tröskeltest (kan välja till maxtest) för att du ska få ett träningsverktyg att styra din träning med. I samband med testtillfället kommer vi gå igenom testresultat, grundfakta om dig som ligger till grund för din träning, dina förutsättningar etc. Vi gör sedan tillsammans ett förslag på hur 1-2 veckor kan se ut för just dig.

Du sköter sedan din träning själv och planerar hur dina veckor ska fördelas och periodiseras.

Tröskeltest + veckoprogram
Pris: 2500 kr

Dubbeltest + veckoprogram
Pris: 2750 kr

Dubbeltest med VO2max + Veckoprogram
Pris: 3300

Läs mer om testerna här.