Träning & Coaching

 

Här kan du få hjälp med personlig träning & coaching oavsett din nivå och bakgrund. Vi hjälper dig som är helt nybörjare och vill komma igång med din träning, till den som vill utveckla sin träning och skapa sig en roligare resa mot sina mål. Vi hjälper alltså dig utifrån dina egna förutsättningar och vad du känner är en lagom nivå för just dig.

Vi erbjuder både månadscoaching och enklare träningsupplägg i form av veckoprogram. Program och upplägg kan skräddarsys utifrån önskemål och behov.

MÅNADSCOACHING MED RIKARD TYNELL
OFFICIELL VASALOPPSCOACH

Månadscoaching är ett koncept som bygger på att du har en tätare kontakt med din tränare/coach, här är Rikard Tynell din tränare! Planeringen och upplägget byggs alltid upp utifrån dina förutsättningar och mål. Innan vi startar rekommenderar vi att gör ett tröskeltest för att skapa ett träningsverktyg som ligger till grund i planeringen. Vi kommer även att gå igenom upplägg och fakta kring dig som har betydelse för din träning.

I detta ingår i grundpaketet: 

  • Genomgång av upplägg
  • Detaljerad träningsplanering utifrån dina behov.
  • Licens i träningsdagboken endurance.se (ord 1200 kr/år och används bl.a Svenska skidförbundet)
  • Tillgång till teknikutbildning på distans med videoåterkoppling
  • Kontinuerlig avstämning varannan vecka. Detta för att på ett bra sätt kunna styra och underhålla träningen åt rätt håll.
  • Möjlighet till mailkontakt varje månad.
  • Olika former av rekommenderad styrketräning som specificeras för din träning.

Pris: 2000 kr/månad
(min 5 månader)

Bollplank: 900 kr/tim
Här bokar vi in en tid och träffas. Vi går igenom din funderingar och frågor som du har kring området uthållighetsidrott. Det kan handla om att få tips och feedback på din träning eller önskemål om hur du kan tänka för din planering av träning. Kanske har du ett mål med en specifik tävling och upplägg under tävlingen? Detta är bara några områden som vi kan beröra.

VECKOPROGRAM
Veckoprogram är en enklare variant av träningsupplägg där du själv styr din träning, hur dina veckor ska fördelas och periodiseras.

Pris: 1500 kr