Träning & Coaching

Här kan du få hjälp med personlig träning & coaching oavsett din nivå och bakgrund. Vi hjälper dig som är helt nybörjare och vill komma igång med din träning, till den som vill utveckla sin träning och skapa sig en roligare resa mot sina mål. Vi hjälper alltså dig utifrån dina egna förutsättningar och vad du känner är en lagom nivå för just dig.

Vi erbjuder både månadscoaching och enklare träningsupplägg i form av veckoprogram. Program och upplägg kan skräddarsys utifrån önskemål och behov.

MÅNADSCOACHING MED RIKARD TYNELL
OFFICIELL VASALOPPSCOACH

Månadscoaching är ett koncept som bygger på att du har en tätare kontakt med din tränare/coach, här är Rikard Tynell din tränare! Planeringen och upplägget byggs alltid upp utifrån dina förutsättningar och mål. Innan vi startar rekommenderar vi att gör ett tröskeltest (kan välja till maxtest om så önskas) för att skapa ett träningsverktyg som ligger till grund i planeringen. Vi kommer även att gå igenom upplägg och fakta kring dig som har betydelse för din träning.

I detta ingår i grundpaketet: 

 • Första träff och grundfrågor i ett frågeformulär.
 • Planering av en grovplan mot just ditt mål.
 • Detaljerad träningsplanering för varje träningsperiod.
 • Licens i träningsdagboken endurance.se (ord 1200 kr/år och används bl.a Svenska skidförbundet)
 • Tillgång till teknikutbildning på distans med videoåterkoppling
 • Kontinuerlig avstämning varannan vecka. Detta för att på ett bra sätt kunna styra och underhålla träningen åt rätt håll.
 • Möjlighet till mailkontakt varje månad samt ytterligare 60 min att själv använda sig av för att bolla träning via telefon.
 • Olika former av rekommenderad styrketräning som specificeras för din träning.

Ingår inte i grundpaketet:

 • Konditionstester (15% rabatt som coachingkund)
 • Teknikkurser
 • För 2500 kr i månaden igår öven ett träningspass/teknikpass per månad.

Pris: 2000 kr/månad (inkl moms 25%)
(min 5 månader)

Bollplank: 850 kr/tim
Här bokar vi in en tid och träffas. Vi går igenom din funderingar och frågor som du har kring området uthållighetsidrott. Det kan handla om att få tips och feedback på din träning eller önskemål om hur du kan tänka för din planering av träning. Kanske har du ett mål med en specifik tävling och upplägg under tävlingen? Detta är bara några områden som vi kan beröra.

VECKOPROGRAM
Veckoprogram är en enklare variant av träningsupplägg där du själv styr din träning. Här görs ett tröskeltest (kan välja till maxtest) för att du ska få ett träningsverktyg att styra din träning med. I samband med testtillfället kommer vi gå igenom testresultat, grundfakta om dig som ligger till grund för din träning, dina förutsättningar etc. Vi gör sedan tillsammans ett förslag på hur 1-2 veckor kan se ut för just dig.

Du sköter sedan din träning själv och planerar hur dina veckor ska fördelas och periodiseras.

Tröskeltest + veckoprogram
Pris: 2800 kr

Tröskeltest & maxpulstest + veckoprogram
Pris: 3100 kr

Tröskeltest & VO2max + Veckoprogram
Pris: 3500

Läs mer om testerna här.