Träningsläger med Tynell Activity

Här kan du läsa mer om våra träningsläger som vi arrangerar under året. Har du frågor och funderingar är det bara att kontakta oss genom att klicka här.

Ladda-ner-banner-250x150

Rullskiddag 25 maj & 15 maj

Rullskidkick-Off med Tynell
Vi arrangerar även till våren 2018 teknikdagar på rullskidor. För dig som vill testa rullskidor eller som redan kör rullskidor så kommer vi genomföra en träningsdag i Falun den 25 maj och 15 juni.

Rullskid- och träningsdag i Stockholm

Den 29 juni i Ursvik
Rikard Tynell kommer på plats och förmedlar under en dag sina erfarenheter och kunskaper för rullskidåkning och träning. Välj förmiddag eller eftermiddag… kanske båda?!

Fight for Vasan 2020

29 aug – 1 sep 2019
Tillsammans med Vasaloppscoachen och elitskidåkaren Rikard Tynell kommer vi erbjuda en lärorik och utmanande träningshelg med grym service och många inspirerande träningspass..

Vasaloppsläger i toppklass

Vasaloppsläger i toppklass

17-20 oktober 2019
Träna med Rikard Tynell, Officiell Vasaloppscoach i Torsby under hösten.
Fokus på teknikanalys med bl.a. filmning av de tekniska detaljerna, ännu mer feedback och personlig coaching. Vi kommer även ta oss igenom inspirerande träningspass både för styrka och konditionsträning med alternativ träning till längdskidåkningen.

Team Tynells Träningsläger

Under planering
Varmt välkommen till Team Tynells barmarksläger hösten 2019 i Tällberg.

Först på snö - En unik skiddag

Under planering för 2019
Följ med till Falun på en unik skiddag tidigt på snö. När den fösta snön läggs ut planerar vi en dag med skidkurstillfällen.

Tjejhelg på snö

Under planering för vintern 2020
Tjejhelgen där vi fokuserar på inspiration samt en riktigt härlig stämning för att få med sig det där lilla extra. Nu kan du planera in vintersäsongens skidhelg där du ska få med dig avgörande kunskap och på ett bättre och roligare sätt genomföra ditt lopp. Eller varför inte bara njuta av skidåkning!