Då är det klart! Efter drygt 10 år har jag nu sålt den testverksamhet jag började bygga upp under åren 2011-2012, som fram tills idag varit ett ”ben” i Tynell Activitys verksamhet.
Jag använder uttrycket, ”tiden har sin gång”. Tynell Activity lever vidare med fortsatt fokus att inspirera till träning och motion genom skidgrupper, träningsgrupper sommar som vinter. Fokus på just inspiration och kvalité har varit mitt motto i verksamheten sedan starten 2009.
Det testlabb som Tynell Activity haft drivs nu vidare av Aktivitus, vilket känns bra. Aktivitus har många års erfarenhet av testverksamhet och finns idag på flera ställen i landet. Du kan läsa mer och boka dina tester på www.aktivitus.se
Jag vill också tacka alla som under åren besökt testlabbet med löparskor, längdskidpjäxor eller cykelskor på fötterna. Tack alla som varit en del av Tynell Activitys testlabb och dess utveckling på Lugnet i Falun.
Har du frågor kring skidkurser och träningsgrupper, tveka inte att höra av dig till info@tynellactivity.se
Mvh Rikard Tynell