Nu går vi snart in på sista dygnet innan årets Vasaloppsvecka drar igång. På fredag är det dags för KortVasan, sedan avlöser loppen varandra i fäders spår.

Något som är nytt för i år och som ska bli riktigt spännande är Team Tynell Activitys duo som kommer delta i NattVasan den 3 mars. Vi har kunnat följa Daniel Olsson och Johan Herrman under hösten och vintern i deras förberedelser. Vi kommer också att få några färska rapporter från grabbarna inom kommande dagar. Samt att vi också kommer sända starten av NattVasan och delar av loppet Live på Tynell Activitys facebooksida. MISSA INTE DETTA!

Tynell Activity är också på plats i Mora för att leverera vallaservice under hela Vasaloppsveckan 2017. Läs mer om vår vallaservice här.

Just nu ser väderprognosen lovande ut inför den första helgen. Det har snöat mycket den senaste natten och vintern ser ut att kommit tillbaka. Vi hoppas såklart att kallgraderna håller i sig. Dock kan det bli varmare in mot kommande vecka.

Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nyheterna om vallning och status under veckans gång.

Vi är taggade och hoppas även du är det så hoppas vi att vi ses i spåret eller i Mora.

Mvh Tynell Activity