Hejsan!

Då är höstens träningsläger planerat och kommer att genomföras den 31 aug – 3 sep 2017. Det är återigen Fight for Vasan som kickar igång höstens träning med det bästa ut träningsdagbokens planering.

Tillsammans med Vasaloppscoachen och elitskidåkaren Rikard Tynell kommer vi erbjuda en tuff träningshelg med personlig coaching. Syftet är att skapa bättre förutsättningar inför kommande vintersäsong eller Vasaloppsveckan 2018. Var med och träna där vi ger ”järnet”! Supporten under helgen har till syfte att ge er bästa möjliga förutsättning inom teknik, kunskap, träning samt såklart vila och återhämtning.

Fokus är en träningshelg där du får utmana dig själv på intervaller, teknik, styrka och uthållighet. Men också såklart vila och återhämtning. Som deltagare är det bra om du tränat på rullskidorna under sommaren samt har en kontinuerlig uthållighetsträning i din vardag. Följ med oss på en lärorik och inspirerande träningshelg!

Så se nu till att boka in denna helg i Falun i din kalender, för då ska vi ha skoj!!!

En film från Fight for Vasan 2017

Mvh Tynell Activity