Ett nytt år är igång och vi ser framemot 2019 där vi hoppas på många spännande aktiviteter och träffar. Just nu är vi inne i en skidsäsong och det ser vi såklart fram emot.

Vinterns träningsgrupp är i full gång som är större än någonsin. Detta känns såklart fantastiskt roligt och vi ser nu fram emot de kommande vinterveckorna med utveckling av teknik och utmanande övningar på skidorna.

Förutom skidkurser i Falun och Sandviken kan vi idag erbjuda kurser i Mora och Orsa Grönklitt. Dock är det i begränsat antal, men med utveckling för framtiden.

I Februari drar vi sedan igång med vår Tjejhelg på Snö i Falun. Den 8-10 februari har vi tre härliga dagar framför oss där vi ska finslipa på teknik, köra skidstyrka, yoga och samtidigt njuta av god mat och avkoppling tillsammans. Helgen är idag fullbokad så det känns fantastiskt roligt.

I slutet av februari drar vi sedan igång med vinterns Vasaloppsvecka och som tidigare år kan ni hitta oss i Mora för vallaservice inför ert lopp. Passa på och hälsa på oss, få lite tips inför loppet och samtidigt skapa fina förutsättningar för dina skidor.
Läs mer om detta här.

Nu vill vi önskar er en fortsatt härlig start på det nya året. Hoppas vi ses i vinter, sommar eller kommande höst.

Mvh Tynell Activity