Torsdag den 7 april kl. 17.45 vill vi på Tynell Activity bjuda in dig till en gratis träningskväll för att inspirera till rolig träning men också utmanande utifrån dina egna förutsättningar. Du kommer att få prova på alltifrån varierade styrkeövningar utomhus till backträning och intervaller (för den som önskar utmana sig lite till). Du har alltid en möjlighet att avgöra din egen belastning tillsammans med oss under passet.

Mer information om detta kommer att skickas ut till dig som anmäler sig.

För vem är passet? Alla är varmt välkomna och man deltar utifrån sin egen förmåga och dagsform. Det kommer att finnas något för dig som redan tränar regelbundet och söker ny inspiration men också för dig som vill komma igång och få kontinuitet i din träning. Vi kommer vara flera ledare för att på så sätt anpassa innehåll och genomförandet på bästa sätt. Det kommer innehålla moment av kortare löpning samt moment där vi jobbar med kroppen som belastning under passet.

Vi hoppas att just Du vill vara med på detta träningspass och inspireras tillsammans med oss. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar!

Datum: 7 april 2022
Tid: kl 17.45
Plats Lugnet Skidstadion/Falun
Övrigt: Ta med vattenflaska och oömma kläder för utomhusaktivitet
Varm välkommen!

Kontakt: info@tynellactivity.se eller 070-2831394
Anmälan gör du till info@tynellactivity.se senast den 4 april. (ange gärna i anmälan om du också vill vara med på intervaller under passet)