För er som vill skapa inspiration och motivation under sommaren och inför hösten 2016 så kommer vi köra sommarens träningsgrupp med Tynell Activity.

Sommarens träningsgrupp kommer lägga fokus på träning inom löpning/löpskolning, rullskidor, funktionsstyrka och skidstyrka, stavgång, intervaller och distanspass m.m. Vi kommer anpassa deltagandet utifrån olika nivåer, dvs du kan komma som nybörjare till mer van med träning.

Vi kommer bygga ett program med varierad aktivitet för att bibehålla och bygga upp en allmän grundstyrka oavsett nivå.

Syftet är att skapa förutsättningar för en bättre uthållighet samt visa hur träningspass med varierad träning kan genomföras i en inspirerande och motiverande miljö.

För dig som inte kan åka till rullskidor och ser detta som en hake att vara med… lugn vi löser det! Antingen kan du hyra utrustning av oss eller så kommer vi att erbjuda alternativa träningsformer när rullskidor står på programmet. Rullskidpassen kommer till stora delar bestå av teknikträning.

Likt hösten och vinterns träningsgrupp kommer vi sätta ett begränsat antal. Intresseanmälan kan göras nu till info@tynellactivity.se
För dig som anmäler dig till intresselistan kommer vi skicka ut mer information till när inbjudan kommer ut under vintern/våren.

Träningsgruppen beräknas starta under juni/juli månad och pågå under 9-13 veckor med en dag i veckan. Så här finns möjligheten att verkligen skapa en bas av kunskap, inspiration… och kondition!

Läs mer om våra träningsgrupper här.

Mvh Tynell Activity