Hejsan!

Vi går in i avslutningen av vinterns Vasaloppsvecka som har bjudit på fantastiska skiddagar med sol och klarblå himmel. Vi laddar nu för den avslutande helgen med självaste Vasaloppet. Men innan dess ska morgondagens Stafettvasa samt NattVasan genomföras. Vi laddar och ser framemot detta.

Vårens träningsgrupp 2019

Följ med på fyra träningstillfällen innan sommarens träningsgrupp drar igång. Här lägger vi fokus på att aktivera kroppen och skapa rätt förutsättningar med att bygga upp styrka och grundkondition.
Här kan du vara med som ren nybörjare till mer van och vi kommer lära dig att hitta en bra balans och belastning på din träning.
Följ med och skapa inspiration i träningen där vi lägger fokus på cirkelstyrka, lättare konditionsträning och samtidigt möjlighet till lite utmanande träning.

Det du bland annat kommer få göra är att:

  • Utveckla din grundstyrka
  • Genom gång och stavgång utveckla din kondition
  • Utmana dig själv och inser att du kan mer än du tror
  • Styra din intensitet efter dina förutsättningar

Med detta kan du sedan hitta inspiration till vidare utveckling av din träning. Uppleva känslan av att man faktiskt blir piggare med träning, förebygger skador och mår bättre. Ingen förkunskap krävs för dig som vill vara med under dessa träningstillfällen.

Program
17 april – Pass 1
Grundstyrka med stationer där vi kommer jobba med balans, överkropp och ben.
Även inleda till löpning och löpstyrka.

24 april – Pass 2
Cirkelstyrka med hjälp av olika vikter och kroppshållning. Bygger vidare på stavgång. Endast intervaller i kontrollerad fart.

1 maj – Pass 3
Löpning och löpstyrka samt avslutande bålstabilitet.

8 maj – Pass 4
Grundstyrka med stationer där vi kommer jobba med balans, överkropp och ben.
Avslutningsvis stavgång med egen styrning av intensitet och belastning.

Klicka här för att läsa mer.

Hoppas vi ses i vår och sommar!

Mvh Tynell Activity