glad-jultomteIdag är det 10 dagar till julafton, har du köpt alla julklapparna eller funderar du fortfarande? Här kommer vi med några förslag som kanske skulle kunna passa.

Köp ett konditionstest för att skapa träningsverktygen och göra motionen/träningen ännu mer motiverande och rolig. Samt att du också att optimera den tid du lägger ner. Detta går så klart också att kombinera med träningsrådgivning. Läs mer om våra tester och träningsrådgivning här

Kanske känner du någon som ska köra skidor i vinter och skulle tycka det var roligt, spännande och utvecklande med skidteknik? Att få tid med en skidinstruktör under 1 timme eller kanske till och med vara med under en träningshelg på ett av våra Vasaloppsläger i januari.

Skidteknikkurser för enskilda och slutna grupper. Klicka här
Vasaloppsläger i januari 2016. Klicka här

Tynell Activitys Träningsgrupper för vintern är en annan spännande grej som vi kör igång direkt efter nyår med start den 4 januari. Här kan du starta det nya året med att infria dina nya nyårslöften kring träningen. Läs mer om våra 9 veckors skidträning här

Vi har mycket mer att erbjuda till, kicka in under våra tjänster. Klicka här

Å du, vi anpassar detta till alla nivåre… du behöver inte vara vältränade för att komma till oss. Men du kan bli det efter att du varit hos oss…=)

Vi ses väl i träningskläderna?
Mvh Tynell Activity